Mijn tussenjaar zit er bijna op!

Mijn tussenjaar zit er bijna op!

Lieve bezoeker van mijn website,

Mijn tussenjaar zit er bijna op! Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ik heb gewoon te veel nieuwe dingen verzonnen, ik barst uit mijn voegen!

Het zijn overigens twee tussenjaren geworden. Het eerste jaar dacht ik: ik heb vrij, ik kan wel eens ergens ‘ja’ tegen zeggen. Het gevolg was dat ik het zó druk had met losse klussen en klusjes dat ik aan het eind van het seizoen knock out in de hoek lag. Bij wijze van spreken. Ik weet niet eens meer wat ik allemaal gedaan heb. In ieder geval iets met de Verenigde IJmuidense Zeemanskoren in de Stadsschouwburg van Velsen, een tournee met het Metropole Orkest en een Kerstmusical (Loes en Marlie) in Haarlem. Plus de gebruikelijke benefieten, gastoptredens en schrijfklusjes. Plus mijn twee studerende kinderen in de lucht houden en om de haverklap verhuizen naar de volgende studentenkamer, alsook mijn oude oudertjes (90 en 92!) bemantelzorgen. En tussen de bedrijven door is er ook nog een nest hondjes geboren, met alle vrolijke chaos van dien. Never a dull moment.

Het tweede tussenjaar ging iets beter, qua nee zeggen. En nu heb ik weer allerlei nieuwe liedjes geschreven en nieuwe plannen gemaakt. Zo komt er dit voorjaar een zomershow aan voor in de Openluchttheaters van Nederland en Vlaanderen. ‘Brigitte Kaandorp Wereldtournee met het Schwartzwälderkirsch Orkest’. De titel slaat weer zo goed als nergens op, maar feest wordt het wel! Ik heb een tienkoppig orkest bij me met maar liefst drie achtergrondzangers. We doen natuurlijk mijn eigen liedrepertoire, maar ook veel nieuw en meezingbaar werk zoals onder andere liedjes uit mijn op handen zijnde musical ‘ANWB de Musical’ (voor in de TheaterHangaar in Valkenburg-Katwijk, als Soldaat van Oranje nou eindelijk eens is opgesodemieterd) plus recent geschreven festival hits. Een speellijst van de zomershow zal binnenkort op deze website verschijnen.

En na de zomer komt er weer een heuse One Woman Show aan. Dat is toch mijn corebusiness en daar heb ik ook weer veel zin in. In oktober 2018 zullen de eerste try outs van de solo plaatsvinden. Maar in september 2018 ben ik eerst nog even bezig met verschillende Haarlemse collega-artiesten, zoals Veldhuis en Kemper, Erik van Muiswinkel, Mylou Frencken en Patrick Stoof, voor een feestelijke show ter ere van het feit dat de schouwburg van Haarlem dan 100 jaar oud is.

Kortom, lieve bezoeker, hou mijn website in de gaten. Of mijn Facebookpagina, die beheerd wordt door mijn kantoor. Want een Facebookpagina zelf bijhouden, dat krijg ik niet in mijn systeem. Daar zou ik dan weer een heel tussenjaar voor nodig hebben.

Tot gauw,

Handtekening van Brigitte