Zomer 2022

Lieve bezoeker van mijn website,

Hoe staan de zaken? Op vakantie geweest? Of dan toch op z’n minst een dag in de branding van de Noordzee gelegen?

Ikzelf heb eind juni met man, schoonzus en schoonvader (88) een huttentocht door de Vogezen gemaakt. Dat wilde mijn schoonvader nog graag een keer doen en dat is hem glansrijk gelukt. Waarvoor hulde! Het was heerlijk weer en ook wonderschoon daar in de bergen, met veel meertjes en klaterend water. Wel hadden man en ik vlak voor de tocht op het kampeerterrein te kampen met een toch nog onverwachte coronabesmetting, maar met veel paracetamols bleven we aardig op de been.

In juli ben ik met mijn collega Jenny Arean op Waddenzeetournee geweest. We hadden een zeilschip met schipper gehuurd en we zijn samen met onze muzikanten en de technische crew de hele TVTAS af geweest. Het was een zeer vrolijke en zeer Nederlandse tocht, met blauwe luchten, stapelwolken, wind, water, getijden, bollende zeilen en weidse vergezichten. En tevens met gastvrije en enthousiaste eilandbewoners, (iets te veel) drank en nachtelijke zwempartijen.

En nu staat het nieuwe seizoen voor de deur. Eigenlijk zou onze tournee al afgelopen zijn, maar in het afgelopen najaar en voorjaar zijn door het welbekende virus tóch nog veel gaten gevallen, dus die gaan we dit najaar weer allemaal inhalen. Niet dat we daar tegenop zien, want we hebben enorme lol in ons programma. En het publiek gelukkig ook.

Doordat mensen de kaartjes voor veel van de voorstellingen al in huis hadden, en de show daarna werd verplaatst, zijn er helaas niet veel kaarten meer beschikbaar. Er zijn een paar shows bijgeboekt in Carré, en daar is nog wel enige kans op kaartjes, heb ik begrepen. Enfin, check de speellijst, daar wordt het bijgehouden.

Ondertussen ben ik hier een trapje aan het schuren. Ik ben namelijk heel gewoon gebleven. Tegen de tijd dat ik het toneel weer op moet zal ik het zaagsel uit mijn haar schudden en een leuke jurk aan doen.

Tot dan!

Liefs,

Foto door: Hilde Harshagen